Draga gospa Božena. Velik človek ste in ponosna sem, da vas poznam.

Pozdrav. Vlasta Nussdorfer

Draga Božena

Želim se ti zahvaliti za povabilo  in ti hkrati čestitati za tako lepo, čustev polno predstavitev tvoje čudovite knjige. Meni bo zagotovo ostala v zelo lepem spominu.

Žal nisem uspela počakati, da končaš z intervjuji  in ti tudi osebno čestitati (mami sem namreč obljubila, da obiščeva še očetov grob in po vseh tvojih besedah sem se še bolj zavedala, da moram obljubo držati).

Res si čudovita ženska, ljubeča mama in žena, učiteljica, prijateljica, sodelavka…velik človek v vseh pomenih… in včeraj si to nam vsem iskreno pokazala in dokazala. Upam, da tudi midve v kratkem najdeva čas za kavico in prijeten klepet.

Še enkrat čestitke iz srca …                                                           

Lp, Branka

Draga Božena,
bil je krasen večer, prežet z dobrimi mislimi, prijetnimi spomini, čudovitimi ljudmi. Če je človek takšen kot ti, potem je res dober, zna in zmore. Ob trdem in zavzetem delu, dobrih idejah ter posebnih ljudeh, ki te obkrožajo, uspeh ne izpostane. Da okolica to prepozna, je bilo včeraj več kot jasno. Mnogo uspehov še naprej, vse dobro, pozdravi,             

Kornelija  Marzel

Spoštovana, draga Božena!

Hvala za vabilo in predstavitev tvoje nove knjige. Čestitke. Ponosen sem nate in na tvoje najdražje.. Še veliko ustvarjalnega navdiha ti želim. Drži se, lp,                                                                                                   

Lac Kuzma

Haj, rada bi se ti zahvalila za prečudovit večer. Bil je zelo, zelo na nivoju s čustveno noto in z besedami, ki ima vsaka svojo težo. Zato sem smrkala in brisala solze. Hvala ti, da sem lahko prisotna v tvojih veličastnih trenutkih, v mejnikih tvojega življenja. Ponosna sem, da te imam.                                                                                 

Miša Jakopič

Draga Božena, hvala za čudovit večer. Si bila tako zasedena, da nisem mogla do tebe. Nisem hotela motit. Res si dragulj v naši sredini. Želim ti, da se ti naprej vse tako steče, veliko uspehov in vsega dobrega. Ostani takšna kot si, ker si najboljša. Vso srečo in veliko moči za nadaljnje uspehe.                                                                          

Marija  Veršovnik

Hvala ti za prečudovit večer. Vedno verjamem vate in tudi tokrat ti je uspelo privabit solze v oči. Hvala!!!                                 

Mateja Brglez

Pisateljica, prijateljica, posebna učiteljica, mama…

Božena, iskrene čestitke ob krasni predstavitvi knjigice. Lep, poseben program, prepolna knjižnica, otroci, sproščenost…

Ogromno dela je bilo vloženega, videlo in čutilo pa se je, da si ti uživala, kot vsi na predstavitvi. Verjamem, da bo knjigica prihajala v prave roke in da bo mnogo več, kot “samo ena otroška knjigica”, kar je tudi tvoj namen, tvoje sporočilo.

Uživaj še naprej s pisanjem, z delom z otroki, s kreacijami…. Vesel sem zate, za vso tvojo krasno družinico. Se kaj vidimo, pa rečemo še kakšno.

Stojan,Milena

Draga Boža Božena !

Iskrena hvala za včerajšnji večer, me je napolnil. Ves čas prireditve sem jokala od ganjenosti. Res sem neskončno hvaležna, da vas poznam!

Mi smo danes v domu starostnikov Velenje podelili bralne značke in povedali, koga dela bomo brali v prihodnjem letu. V projektu so sodelovale štiri OŠ iz Velenje in Šmartnega ob Paki in naši stanovalci (čez 100 bralnih priznanj). Osnovnošolci berejo našim starostnikom in potem eni in drugi osvojijo priznanje. Bralna značka nosi ime po avtorju del, ki jih beremo. Letos je bila braklna značka Primoža Suhodolčana, naslednje leto pa bo imela ime Bralna značka Bože Božene Lesjak. Komaj čakam in veselim se sodelovanja z vami. Hvala vam.

Violeta Potočnik Krajnc

Iskrena hvala za prijeten večer. Res mi je bilo lepo. Knjigo pa že berem otrokom. Vse besede so ravno prave, tople in spodbudne, da morajo graditi naprej.

Lađić Tanja

Čeprav se redko srečujeva, si vendar veliko v mojih mislih! Spomin mi seže daleč nazaj, ko si bila »šolarka« in si zame hodila v trgovino, saj sem bila bolna. Želim ti, da bi ti bilo življenje naklonjeno s samimi lepimi stvarmi!

Želim ti vse dobro in še mnogo ustvarjalnosti pri pisanju.

Kristina Oder

Draga Božena!

Punčka naj skrbi odžene,

ko te spanec ulovi,

druga naj odpira vrata,

ko se lepa misel porodi.

Vse dobro in še veliko novih iskrivih zapisov!

 Marta

Draga Božena!

Iskrene čestitke ob izdaji tvoje pravljice.  

Bratranka Irena

Spoštovana ga. Boža-Božena Lesjak

Vaše povabilo na predstavitev nove knjige me po svoje ni niti presenetilo, kajti, ko sem vas spoznala, sem takoj ugotovila, da so pred vami veliki načrti. Čestitam in vas občudujem. Veselim se z vami. Žal lepih trenutkov ne bom mogla deliti z vami, saj prihaja teden, ko sploh ne bom več prosta. Imejte se lepo.

Zaupajte tistim, ki vas imajo radi. Ne bo jih malo.

S prijaznimi pozdravi                        

Vlasta Nussdorfer

Spoštovana Božena.

Bodi zdrava in čestitke ob izdaji četrte knjige. Uspešno naprej                 

Jožica

Draga Božena!

Lahko bi napisala veliko o sinočnjem krasnem kulturnem  večeru. Super si pripravila, kot vedno. Vse je bilo čudovito, tudi moderatorka. Zame so to nepozabni dogodki, ker imam to rada in v nastopu mladih uživam. Ti si pa itak edinstvena, kjer se pojaviš, pustiš pečat.  

Zofija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja