PLESNO ZNANJE S POZITIVNIM ODNOSOM, SPROŠČENOSTJO, NASMEHOM, ZABAVO,  V ENEM KORAKU, OD KATARINE IN TIMETJANA DO VAS.

Usoda je poskrbela, da sta se poti Katarine Kumer in Timetjana Lesjaka križali in prerasli v ljubezen, ki ni le združila njunih src in misli, temveč tudi njuno plesno znanje, ki sta ga pri različnih učiteljih vztrajno pridobivala vse od svojega tretjega leta.

Ljubezen do plesa je pognala korenine in tako danes oba poučujeta ples za otroke in odrasle; Katarina v okviru Plesne šole Spin, Timetjan v okviru Plesne šole Devžej, kjer sta si ob treningih in v različnih delavnicah ter ob mnogih tekmovanjih in festivalih nabirala plesno kilometrino.

Timetjan je treniral latinsko-ameriške in standardne plese, Katarina pa je svoje plesno znanje začinila z mnogimi zvrstmi: hip hop, latino, orient, musical, zumba, ples v paru …

Tudi muzicali jima niso bili tuji. Katarina je pričela s sodelovanji v otroških muzicalih: Mojčin lepši svet 1 in 2, kasneje pa sta sodelovala v muzikalih Jukebox app in Diaspora.

Posebej ponosna sta na svojo uvrstitev v muzical BRILJANTINA. Izmed 430 plesalcev sta bila izbrana med 20 najboljših, ki so nastopali na odrih po vsej Sloveniji.

Njuno znanje lahko  okusite tudi vi in prenesete njuno plesno harmonijo v svoje življenje, bodisi za lastno zadovoljstvo ali zadovoljstvo tistih, ki so vam dragi in bi jim želeli podariti individualne ure plesa.

Ponujata vam učenje različnih plesnih zvrsti:

  • DRUŽABNI PLESI (plesi v paru),
  • POROČNI PLESI,
  • SALSA,
  • PLESI za rojstnodnevna presenečenja.

Nanju se lahko obrnete tudi v primeru, ko potrebujete njun nastop za PRESENEČENJE NA PRAZNOVANJIH ali ob drugih priložnostih.

Vašo željo bosta z veseljem izpolnila.

KONTAKT

Timetjan Lesjak:  051 212 255,  ltimetjan@gmail.com
Katarina Kumer:  070 500 074, katalina.kumer@gmail.com