PLESNO ZNANJE S POZITIVNIM ODNOSOM, SPROŠČENOSTJO, NASMEHOM, ZABAVO,  V ENEM KORAKU,

OD KATARINE IN TIMETJANA

DO VAS.

Je usoda poskrbela, da sta se poti Katarine Kumer in Timetjana Lesjaka križali in prerasli v ljubezen, ki ni le združila njunih src in misli, temveč tudi njuno plesno znanje, ki sta ga pri različnih učiteljih  vztrajno pridobivala vse od svojega tretjega leta.

Ljubezen do plesa je pognala korenine in tako danes oba poučujeta ples za otroke in odrasle; Katarina v okviru Plesne šole Spin, Timetjan pa v okviru Plesne šole  Devžej, kjer sta si sama vso otroštvo in mladost skozi različne delavnice, tekmovanja in festivale nabirala plesno kilometrino.

Timetjan je treniral latinsko-ameriške in standardne plese, Katarina pa je svoje plesno znanje začinila z mnogimi zvrstmi: hip hop, latino, orient, musical, zumba, ples v paru…

Tudi muzicali jima niso bili tuji. Katarina je pričela s sodelovanji v otroških muzicalih: Mojčin lepši svet 1 in 2, kasneje sta oba sodelovala v Jukebox app in Diaspora.

Posebej ponosna sta na svojo uvrstitev v musical BRILJANTINA. Izmed 430 plesalcev sta bila izbrana med 20 najboljših, ki so zastopali mesto na odrih širom Slovenije.

Njuno znanje lahko  okusite tudi vi in prenesete njuno plesno harmonijo v svoje življenje, bodisi za lastno zadovoljstvo ali zadovoljstvo tistih, ki so vam dragi in bi jim želeli podariti individualne ure plesa.

Ponujata vam učenje različnih plesnih zvrsti:

  • DRUŽABNI PLESI (plesi v paru),
  • POROČNI PLESI,
  • SALSA,
  • PLESI za rojstnodnevna presenečenja.

Nanju pa se lahko obrnete tudi v primeru, ko potrebujete njun nastop za PRESENEČENJE NA PRAZNOVANJIH ali ob drugih priložnostih.

Vašo željo bosta z veseljem izpolnila.

KONTAKT :

Timetjan Lesjak  051 212 255,  ltimetjan@gmail.com
Katarina Kumer  070 500 074, katalina.kumer@gmail.com