Zvesti spremljevalec

Da je nakit zvesti spremljevalec človeka, nam povedo arheološke najdbe prvega človeškega okrasja starega več kot 90.000 let.

Navada nošenja in podarjanja nakita se je ohranila vse do danes, zato ima nakit za človeštvo prav posebno vrednost, ki  nam  poraja vprašanje:

»Zakaj je nakit tako pomemben del človeške kulture  in zakaj že od nekdaj velja za eno najbolj izbranih, pomembnih in vrednih daril?«

Ko se odločimo podariti nakit, ne podarimo le ogrlice, zapestnice, uhanov…temveč podarimo sentimentalno vrednost in statusni simbol. Darilo nakita obdarjencu pove, da smo  izbiri  nakupa  namenili veliko pozornosti in svojega časa.


Nakit je darilo, ki je večno, saj se večnost izraža v spominu na osebo, ki je nakit podarila in v dogodku, ki je z darilom povezan.

Ko želite osrečiti ljubo osebo z nakitom BBL, naj vam bosta pri izbiri v pomoč  simbolika in pomen, ki se skrivata v ozadju izbranega nakita.

Zakaj izbrati NAKIT BBL?

Nakit BBL ima certifikat  art&craft Slovenija in se ponaša  z unikatnimi izdelki iz  medicinske žice in poldragih kamnov.

Prednost nakita BBL je, da je izdelan iz medicinske žice, ki je trda in hkrati elastična, obstojna, ne temni, predvsem pa ne povzroča alergijskih sprememb na koži. Vsaki ogrlici je priložen zapis o uporabnosti in značilnosti poldragega kamna ali avtorska pesem.

Zato ne oklevajte:
»Naj nakit BBL po Vašem izboru  zasije skupaj z Vašo lepoto in dobi svojo dušo!«