Nakit je darilo, ki je večno

Da je nakit večen, nam povedo arheološke najdbe prvega človeškega okrasja, starega več kot 90.000 let.

Navada nošenja in podarjanja nakita se je ohranila vse do danes, zato ima nakit za človeštvo prav posebno vrednost, ki nam poraja vprašanje:

»Zakaj je nakit tako pomemben del človeške kulture in zakaj že od nekdaj velja za eno najbolj izbranih, pomembnih in vrednih daril?«

Ko se odločimo podariti nakit, ne podarimo le ogrlice, zapestnice, uhanov … temveč podarimo sentimentalno vrednost in statusni simbol. Darilo nakita obdarjencu pove, da smo izbiri nakupa namenili mnogo pozornosti in svojega prostega časa.

Nakit je darilo, ki je večno, saj se večnost izraža v spominu na osebo, ki je nakit podarila, in v dogodku, ki je z darilom povezan.

Ko želite osrečiti ljubo osebo z nakitom BBL, naj vam bosta pri izbiri v pomoč simbolika in pomen, ki se skrivata v ozadju izbranega nakita.

Zakaj izbrati NAKIT BBL?

Nakit BBL ima certifikat  art&craft Slovenija in se ponaša  z unikatnimi izdelki iz  medicinske žice in poldragih kamnov.

Prednost nakita BBL je, da je izdelan iz medicinske žice, ki je trda in hkrati elastična, obstojna, ne temni, predvsem pa ne povzroča alergijskih sprememb na koži. Vsaki ogrlici je priložen zapis o uporabnosti in značilnosti poldragega kamna ali avtorska pesem.

Zato ne oklevajte:

»Naj nakit BBL po Vašem izboru zasije skupaj z Vašo lepoto in dobi svojo dušo!«