Petje, smeh, igra –

vse v enih očeh-

Etijane Lesjak

Bi radi presenetili

  • mladoporočenca ob cerkveni / civilni poroki,
  • slavljenca / -ko ob praznovanju,

potem je pevski nastop Etijane Lesjak prava izbira.

Z veseljem bo prisluhnila vašim željam in vam svetovala pri naboru pesmi, ki jih bo na vašem dogodku zapela tako, da bodo ogrele dušo in srce vsem poslušalcem.

generalka za nastop z g. Otom Vrhovnikom
nastop z glasbeno šolo Gvido
plesni večer Flamenco
Ob zaključku projekta: “Bralna značka Bože-Božene Lesjak”
v letu 2016/17 v Domu za varstvo odraslih Velenje

Etijana navdušuje svoje srce in srca drugih že od nekdaj, saj je oder njena življenjska spremljevalka, ki jo osrečuje in polni z energijo, bodisi skozi latinskoameriške in standardne plese, ki jih je vrsto let trenirala v Plesni šoli Devžej in se udeleževala tekmovanj, bodisi z nastopi v musicalih, kjer se je predstavljala v vlogi pevke, igralke in plesalke (Projekt 96, Time tube).

Svoje pevsko znanje je vrsto let kalila v glasbeni šoli Gvido in se preizkušala s pevskimi nastopi različnih glasbenih zvrsti ob različnih priložnostih z različnimi izvajalci. Posebej srčni so ji bili nastopi z g. Otom Vrhovnikom, Urošem Perićem in Adrijano Kamnik.

Ravno tako je oder njeno poslanstvo v igralski zasedbi Studia A pod okriljem režiserja Aleksandra Čaminskega (Fant v avtobusu, Nori na ljubezen, Igra). V slednji je s strani regijskega selektorja Jskd Republike Slovenije prejela priznanje za glavno žensko vlogo.

Ker si petje in smeh podajata roko, je Etijana pridobila certifikat vaditeljice JOGE SMEHA in le-to tudi uspešno izvaja skozi delavnice za otroke in odrasle.

 Za –

  • pevski nastop
  • izvedbo delavnice JOGE SMEHA
  • izvedba seminarja JOGA SMEHA skupaj z Božo Boženo Lesjak

se lahko obrnete na

Etijana Lesjak: 070 525 010, etijana18@gmail.com